Kookclub december 2014
Kookclub december 2014
Aperitief : Thai Sling
gin-fruitsap van mandarijn mengen veel ijs -versieren met zeste van mandarijn
|
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- 5 cl gin 2 cl fruitsap van mandarijn zeste van mandarijn flesje tonic ------------------------------------
|
voorgerecht : Kreeft en Sint-Jacobsnootjes
bouillon maken met groenten +1 tomaat+look-thym-laurier-look 10 min koken |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- 1 kreeft 8 sint-jacobsnootjes beetje prei-komkommer groentenbrunoise met tomaat look thym,laulier,look 1/2 tas couscous peterselie +olijfolie voor pestosaus mouselinesaus (zie website) groenepeperbolletjes ---------------------------------------
|
Hoofdgerecht :Moderne Paëlla
zeer variant om klaar te maken |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- echalot,look,spaanse rijst,chorizo,bouillon vis en kip ev
|
Nagerecht : Ananas geflambeerd
ananas in grove brunoise met suiker en passiefruit laten marineren |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- 1 ananas 100 gr suiker 2 passiefruit beetje rhum honing appelsiensap vanille ijs ---------------------------------------
|
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
- welkomsdrink en kennismaking met het hotel
- Fietsen en fietskaarten
- Wandelkaarten
- 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht
- inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie